Wella Haarverf

Wella Haarverf

CT VIBRANT REDS 3/5

81638959
€ 14,28
Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds is een semi-permanente kleuring die mild intensief is. De verf biedt een geweldige conditionering en de levendige kleuren zullen mooi glanzen. De vele kleurnuances van Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds geven multidimensionale kleurresultaten met intensieve roodtinten.
Wella Haarverf

CT RICH NATURALS 5/1

81638928
€ 14,28
Wella Professionals Color Touch Rich Naturals is een semi-permanente haarverf die zorgt voor een rijke en verzorgde haarkleuring. Het haar zal tevens een prachtige glans krijgen dankzij onder andere ingrediënten als keratine en natuurlijke was. Wella Color Touch zorgt voor levendige en schitterende kleureffecten die een dekkracht hebben van 50%. De verf...
Wella Haarverf

COLOR TOUCH INSTAMATIC

81638826
€ 13,85
Instamatic by Color Touch stelt je in staat haarmode aan te passen aan mode. Creëer snel en gemakkelijk de nieuwste looks met Wella Instamatic Matte Gloss, de nieuwe trendy kleurfinish die prachtig geleidelijk uit het haar vervaagt.
Wella Haarverf

Wella Color Touch Plus

1901322
€ 14,04
Wella Color Touch Plus is een rijke en intensieve semi-permanente haarkleuring. Deze haarverf is de perfecte oplossing voor het opfrissen van dof geworden haarkleuren. Wella Color Touch Plus heeft een dekking van 70% en blijft houdbaar tot tussen de 20 en 24 wasbeurten.
€ 15,72
Wella Koleston Perfect ME+ Pure Naturals is een haarverf die enorm veel mogelijkheden biedt om het haar te voorzien van een langdurige, prachtige haarkleur. Wella's meest pure kleur ooit met ME+ technologie geeft authentieke en pure nuances. Voor stralende permanente kleuring met warme/koele accenten. Meng Pure Naturals altijd met Rich Naturals, Deep...
Wella Haarverf

CT PURE NATURALS 8/0

81638902
€ 15,49
Wella Professionals Color Touch Pure Naturals is een semi-permanente haarverf die zorgt voor een pure en verzorgde haarkleuring. Het haar zal tevens een prachtige glans krijgen dankzij onder andere ingrediënten als keratine en natuurlijke was. Wella Color Touch zorgt voor levendige en schitterende kleureffecten die een dekkracht hebben van 50%. De verf...
COLOR TOUCH SUNLIGHTS
Product is beschikbaar met verschillende opties
Wella Haarverf

COLOR TOUCH SUNLIGHTS

81639891
€ 13,85
Wella Color Touch Sunlights is een haarverf die het haar een natuurlijke, zomerse uitstraling geeft. Met gebruik van deze verf wordt de kleur van het haar op een natuurlijke wijze opgelicht. Dit effect is vergelijkbaar met wat de zon met het haar doet. Wella Color Touch Sunlights geeft het haar een mooie glans en is een kleurspoeling met een lage dekkracht.
Wella Haarverf

CT RELIGHTS

81639987
€ 13,85
Wella Color Touch Relights geeft het haar multidimensionale kleurresultaten en een schitterende glans. Deze haarverf is speciaal ontwikkeld voor het opfrissen en inkleuren van in het verleden gekleurde highlights. Met Wella Color Touch Relights zal het haar versterkt worden en zal het er weer levendig uit zien.
CT DEEP BROWNS 5/71
Laatste items in voorraad
Wella Haarverf

CT DEEP BROWNS 5/71

81638950
€ 9,08
Wella Professionals Color Touch Deep Browns is een semi-permanente kleuring die mild intensief is. De verf biedt een geweldige conditionering en de levendige bruin nuances zullen mooi glanzen. De vele kleurnuances van Wella Professionals Color Touch Deep Browns geven multidimensionale kleurresultaten met prachtige bruin tinten.
Wella Haarverf

Wella Illumina

81639756
€ 19,12
Wella Illumina Color is een haarverf die het haar naast een 100% grijsdekking ook een volle en intense kleur geeft. Het haar zal met deze haarverf van Wella een transparant resultaat hebben dat dankzij een intense reflectie het haar een schitterende glans geeft. Meng deze haarverf met Wella Welloxon Perfect. Het is niet mogelijk deze haarverf te...
Item 1-15 van 15 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.